|
مسلمانان بريتانيا از امكان استفاده از نظام مالي اسلامي برخوردار ميشوند
گروه بينالملل: مسلمانان بريتانيا براي اولين بار از امكان استفاده از نظام مالي منطبق با شريعت اسلامي براي انجام امور مالي خود برخوردار ميشوند.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاعرساني «OnIslam»، «برنامهريزي مالي اسلامي» طرح جديدي است كه با اجراي آن در نهادها و مؤسسات مالي بريتانيا، به مسلمانان امكان استفاده از خدمات مالي اسلامي داده ميشود.
«شباب گلفراز»، مشاور مالي طرح «برنامهريزي مالي اسلامي» در مصاحبه با روزنامه انگليسي «يوركشاير پست» (Yorkshire Post) گفت: اغلب خدمات مالي در بريتانيا مبتني بر دريافت يا پرداخت بهره است كه از منظر نظام مالي اسلامي حرام محسوب ميشود.
وي افزود: اين طرح ابتدا در منطقه «يوركشاير» انگليس اجرا خواهد شد، اما هدف اين است كه در سراسر بريتانيا اجرا شود.
اين طرح پس از بررسيهاي متعدد از سوي علما و كارشناسان مسلمان به مرحله اجرا رسيد و همزمان با ماه مبارك رمضان در يوركشاير آغاز به كار كرد.
لازم به ذكر است، حدود 2 تا 3 ميليون مسلمان در بريتانيا ساكن هستند كه 25 تا 30 درصد آنان در يوركشاير غربي زندگي ميكنند. بريتانيا تنها كشور اروپايي است كه بانكهاي اسلامي در آن فعاليت ميكنند.
|
|